Mezoterapija

Početna » Mezoterapija
Mezoterapija2019-01-29T18:57:56+00:00

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je metoda kojom se u kožu posebnim mikroiglicama ubrizgavaju mezo kokteli sačinjeni od vitamina, minerala, antioksidanasa i drugih aktivnih supstanci. Koža postaje intenzivno hidrirana i ishranjena. Koža se metabolički aktivira čime se aktiviraju svi regenerativni procesi, a posebnim koktelima se tretiraju starije kože, ali i pigmentisane i atrofične kože. Mezo kokteli za lice se razlikuju od mezo koktela za telo.U predelu lica dovode do podmlađivanje kože i zatezanja mišića. Na telu vrlo uspešno tope masne naslage i celulit. Mezo koteli se ubrizgavaju tankom iglicom u kožu lica i tela. Radi se uvek samo jedna regija, ili lice ili samo stomak, ili butne, ili nadlaktice.

Preporuka: 5-10 tretmana na 7 dana u zavisnosti od toga kojom brzinom se postiže željeni efekat. Kasnije po jedan tretman mesečno radi održavanja. Svakodnevno uneti 3 l vode i upražnjavati blagu fizičku aktivnost (šetnja).

 

Ove metode se ne preporučuju osobama koje boluju od ozbiljnih hroničnih oboljenja kao i trudnicama i dojiljama. Neželjene reakcije su retke i blage (manja modrica prvih nekoliko dana od aplikacije). Ovu intervenciju traje 10 minuta posle čega se možete vratiti svojim redovnim obavezama. Prvi efekti se vide posle nekoliko tretmana.

Pogledajte galeriju naših radova