Biorevitalizacija

To je injekciona metoda, koja u najkraćem roku hidrira kožu, a to znači da je podmlađuje. Najčešće se koriste preparati na bazi hijalurona, tj.supstance koje se inače nalaze u našoj koži. Takođe se koriste i preparati na bazi DMAE za poboljšanje tonusa kože. Za razliku od klasične mezoterapije, ovi kokteli sadrže mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline, koja je osnova borbe protiv starenja. Biorevitalizacija za veoma kratak rok hidrira kožu, dok mezoterapija ima kumulativan efekat i potrebno je sprovesti seriju od nekoliko procedura.

biprevitalizacija

Suva, dehidrirana, iziritirana koža, smanjenje tonusa mišića lica i vrata, opuštena koža tela (stomak, unutrašnja strana butina, nadlaktice), profilaktika starenja kod mladih, bore oko očiju, bore u oblasti dekoltea i iznad usana, tamni podočnjaci, pušačka koža, raširene pore i masna koža – sve se to može rešiti biorevitalizacijom.

Biorevitalizaciju je poželjno raditi u serijama od 3-4 procedure.

Najčešci vremenski period je pre planiranog letovanja, da pripremite kožu za sunce i nepoželjno UV zračenje, da ono ne bi ostavilo posledice na vašoj koži.

Isto tako je poželjno uraditi par tretmana pred zimu da pripremite vašu kožu lica  za hladne dane.