Iskustva nagrađenih pacijenata u Epic Aesthetic Centru

Već neko vreme nagrađujemo naše pratioce na društvenim mrežama besplatnim Botox i tretmanima Hijaluronskim filerima. I uživamo u tome!

Ono što nas međutim, sve češće pitaju jeste: Zašto?

Pa, zato što možemo i iznad svega volimo da usrećujemo i ulepšavamo ljude!

Činjenica je da smo mlad Centar u Novom Sadu i možemo sebi da priuštimo i lepo i korisno. Naime, u Epic Aesthetic Centru, naša doktorka Marija Bradić svojim kolegama drži i obuke primene hijaluronskih filera i Botoxa u estetskoj medicini. Upravo tada, možemo da željenim tretmanima obradujemo one koji to zaista žele i to vrhunskim tretmanima i medicinskim sredstvima.

Do sada smo nagradili desetine muškaraca i žena i sa ponosom možemo reći da su svi iz našeg Centra izašli sa osmehom, ali i vratili se ponovo.

Ukoliko razmišljate da li da se prijavite na neku od naših aktuelnih nagradnih igara, ili o tome, šta ako zaista budete i izvučeni, kako da verujete nekome koga ne poznajete, hajde da vas malo i upoznamo sa onim što mi u EAC-u radimo.

Prateći svetske trendove u ovoj oblasti, Epic Aesthetic Centar radi sa medicinski ispitanim najkvalitetnijim, registrovanim biološkim materijalima, ne zaostajući za renomiranim internacionalnim centrima. Danas, nakon tretmana u Epic Aesthetic Centru, svi će primetiti razliku ali niko neće znati o čemu se radi, jer se naš profesionalni tim trudi da pacijenti uvek izađu zadovoljni, nasmejani, svežeg izgleda i iznad svega prirodni.

Najtraženiji tretmani današnjice, koji se sa godinama, gotovo svrstavaju u ličnu higijenu jesu tretmani Hijaluronskim filerima.

hijaluron spricevi epic

Epic Aesthetic Centar na ovom polju sarađuje i koristi isključivo preparate italijanske kompanije Be Filler, čiji je i zvani;ni zastupnik.

Be Filler epic novi sad

HA (Hyaluronic Acid) se može koristiti kod ožiljaka, kod artroze, zatim u estetici kod popunjavanja bora na čelu, bora smejalica, popunjavanja jagodica, nehirurške korekcije nosa, popunjavanja podočnjaka, nazo-labijalne bore (bore koje idu od nosa ka donjem delu lica), popunjavanja volumena usana, oblikovanja usana, Jaw line ( konturisanje donje vilice) i brade.

2. slika utisci3. fotka utisci

Dužina tretmana zavisi od tretirane regije, ali u proseku ne duže od 30 minuta. Dejstvo Hijaluronskih filera može biti i do 12 meseci!

Ukoliko još nismo stekli Vaše poverenje, utiske naših pacijenata možete pročitati i na našoj zvaničnoj Facebook stranici.

„Svaka dama zaslužuje najbolje. Epic Aesthetic Center pruža i više od toga. Ako sebi to ne priuštite uskratile ste sebi vrhunsko zadovoljstvo. Pored besprekorne i profesionalne usluge lično bih stavila akcenat i na najljubaznije osoblje-dame bez kojih ovaj ugođaj svakako ne bi bio tako čaroban. Drage dame divne ste!“

Ono što nas zaista raduje jesu ljudi kojima smo promenili život. Koji pre dolaska u naš Centar nisu voleli sebe usled nedostataka kojima su se opteretili. Mi zaista korigujemo sve što je u domenu estetske medicine, ali i podsećamo naše pacijente da nega dolazi i iznutra koliko i spolja.

Osim ljubavi prema sebi, preporučujemo i brigu o svom organizmu, čime na raspolaganju našim pacijentima stoje i Be Filler beauty drinks.

utisak devojka hijaluron

Konsultacije u našem Centru su besplatne i rado ih obavljamo, a za one koji se prvi put susreću sa ovakvim tretmanima, više nego rado odvajamo vreme za uklanjanje svih strahova, za koje u EAC-u mesta nema.

„Sve pohvale,velika stručnost i pre svega ljubaznost i sigurnost odmah prilikom ulaska i upoznavanja. Prezadovaoljna sam sa uslugom i tretmanom!“

Ali na kraju, osmesi sa svih prethodnih nagradnih igara najbolje govore o našem radu!

Devojke smeh epic hijaluron

Čekamo Vas! :)