LIPOLIZA

 

Lipoliza

Novi estetski metod podmlađivanja lica i oblikovanja tela, lipoliza, može da ukloni podbradak, “kiflice” na leđima, unutrašnja str

ana ruku, bokovi i jahaće pantalone, stražnjica, stomak, butine, predeo iznad kolena – to su zone koje se uspešno tretiraju lipolizom.

Pod kožu ubacuje se Fosfatidilholin, materija koja inače postoji u našem telu, a za ovakve potrebe dobija se iz soje ili jaja. Postupak same aplikacije lipolitika je bezbolan ali se nakon 15 minuta od aplikacije razvija osećaj peckanja, crvenilo i otok tretirane regije. Nakon dva sata nestaje crvenilo i bol a otok moze trajati i do dve nedelje nakon završetka tretmana. Dakle, ništa toksično i opasno. Supstanca deluje na taj način što uništava masne ćelije i smanjuje njihov broj. Povlači vodu iz okolnog tkiva oko ćelije. To stvar pritisak na masnu ćeliju i ona pod njim prska. Za najbolje efekte potrebno je 2-4 tretmana po regiji, da bi se primetili rezultati. Između tretmana treba da prođe bar 3 nedelja. Ovaj tretman nije pogodan za osobe alergične na soju ili žumance. Dodatno se može koristiti L-Karnitin, preparati Silicijuma i druge aktivne supstance, da bi se sam proces evakuacije masti i zatezanja kože ubrzao.

Lipolizom nećete izgubiti kilograme već santimetre.

Pogledajte galeriju naših radova