Mikrobotoks ili Mesobotox

Mesobotoks je postupak kojim se mogu smanjiti sitne linije i bore, što rezultuje glatkom, mlađom kožom. Tehnika takođe može smanjiti veličinu pora i proizvodnju ulja i smanjiti znojenje lica.

Mezobotoks, sadrži malu količinu razblaženog botoksa pomešanu sa preparatima za mezoterapiju. Zahvaljujući mezoterapijskom rastvoru koji sadrži razne komponente, kao što su umrežena hijaluronska kiselina, vitamini, antioksidanti, minerali, aminokiseline, peptidi i faktori rasta, koža se hidrira i revitalizuje. Pogodno je kombinovati sa primenom botoksa u mišić (npr. Na čelu, oko očiju) sa klasičnom mezoterapijom ili terapijom plazmom. Primenjuje se na lice, vrat i dekolte.

Mesobotoks se nanosi u površinski sloj kože, a ne u mišiće, čime se sačuva originalna mimika, međutim, sitne bore se izglađuju, a takodje dolazi do neznatnog smanjenja stvaranja sebuma i znojenja, kao i smanjenja pora.

Slično tradicionalnom Botoks-u, tretmani mezobotoksom nisu trajni. Vaša koža će se postepeno vratiti u normalu nakon 3 do 6 meseci, a tada ćete po želji morati da ponovite tretman.