Stomatologija i estetika

Kada je reč o estetici u stomatologiji, ranije je to sačinjavala samo protetika, jer ni danas nema ničeg lepšeg od savršenog osmeha. Prateći upravo svetske inovacije, tokom godina na red je došlo izbeljivanje zuba, a onda i vrlo brzo nehiruška estetska stomatologija. Uz savršeno odrađen protetski rad i izbeljene zube, usledili su i trendovi punih i lepih usana, osveženog lica, vrata i dekolta, umanjena vidljivost bora, podizanje palog lica i slični zahvati i tretmani.

Prateći svetske trendove u ovoj oblasti, Epic Dental & Aesthetic Centar radi sa medicinski ispitanim najkvalitetnijim, registrovanim biološkim materijalima, ne zaostajući za renomiranim internacionalnim centrima.

Sestra firma Centra je kompanija Denty-GoldDental koja se bavi uvozom stomatološke opreme i materijala što Centru omogućuje da bude i pionir i lider po pitanju svetskih inovacija kako u estetici, tako i u stomatologiji..

Danas, nakon tretmana u Epic Dental & Aesthetic Centru, svi će primetiti razliku, jer se naš profesionalni tim trudi da pacijenti uvek izađu zadovoljni, nasmejani, svežeg izgleda i iznad svega prirodni.

IMG 6867
IMG 6868

Naš tim čine:

Dr spec. Blagoje Bradić

Dr Marija Bradić Vasić

marija bradic vasic

Dr Alisa Stojanović